Hlavní navigace

Kvůli nezájmu čtenářů skončil blog věnovaný TV Nova

29. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
29. 7. 2009

Fanouškovský web televizenova.blog­.cz dnes oznámil přesně po roce svého působení na českém internetu konec. Zájemci se na jeho stránkách mohli setkávat právě s informacemi věnovanými české komerční jedničce, a to ať už šlo o představování jednotlivých pořadů, tvářemi televize nebo pohledy do minulosti. Jak upozornil autor blogu, web končí kvůli nezájmu čtenářů.

Občas se zde objevilo několik lidí, a to především díky masivní reklamě hlavně v diskusích, postupně ale začali ubývat a návštěvnost se nyní pohybuje kolem 60 osob, uvedl autor. Za celý rok vyšlo na blogu 692 článků. Na stránce však vůbec není uvedeno, proč se k tomuto kroku přistoupilo. Pro některé to bude určitě šok, protože to přichází jako rána z čistého nebe, ještě před několika dny tomu nic nenasvědčovalo, dnes je ale vše jasné. Tohle je poslední článek našeho blogu, loučí se stránky televizenova.blog­.cz.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).