Hlavní navigace

Kdo nabídne Slovak Sport s Premier League? Už to nebudeme komentovat, říká jeho šéf

22. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podle několika slovenských médií se má na tamním trhu chystaný sportovní kanál, který odstartuje 1. srpna, objevit v digitálních nabídkách společnosti Slovak Telekom.

Zástupci chystaného tematického kanálu Slovak Sport 2, jehož hlavním tahákem bude anglická Premier League, už v následujících dnech nebudou poskytovat vyjádření k tomu, kteří operátoři tuto stanici nabídnou. Serveru DigiZone.cz to řekl generální ředitel programu Róbert Greguš. Myslím si, že ke Slovak Sportu 2 už jsme toho řekli hodně. Platí, co jsem napsal na Facebook. Na Slovensku nabídne tuto stanici jediná společnost. Která to bude, to oznámí tiskovou zprávou sama, uvedl bez bližších podrobností Greguš.

MMF24

K TÉMATU: Kdo uvidí v Česku Premier League? Dozvíme se to několik dní před 1. srpnem

Servery RadioTV.cz a Omédiách.com přinesly nezávisle na sobě informaci, že by mělo jít o platformu Magio, tedy konkrétně IPTV od Slovak Telekomu a satelitní službu MagioSat. Vzhledem k tomu, že firma nedávno oznámila chystané převzetí firmy Digi Slovakia, která je provozovatelem tamní kabelové televize a Digi TV, nebylo by překvapením, kdyby se program objevil také zde. A co na to šéf Slovak Sportu? Ať si každý píše, co chce. My teď máme řadu jiných starosti, konstatoval Róbert Greguš.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).