Hlavní navigace

Internetová televize Stream.cz dorazila do televizorů LG

16. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

DOPLNĚNO – Internetová televize Seznamu na sebe v posledních měsících trvale upozorňuje. Z posledních aktivit je možné zmínit například snahu proniknout do televizní ankety TýTý.

V nabídce chytrých televizorů jihokorejské společnosti LG se v pátek objevila internetová televize Stream.cz. Ve svých smart TV ji tak nyní najdou majitelé této značky, kteří disponují i nedisponují operačním systémem WebOS, jenž byl představen jako novinka loňského roku. Aplikace je dostupná zdarma a ani za sledování zájemce nic platit nemusí. Vysílání je obalené reklamou, kterou lze však stejně jako v on-line verzi po pár sekundách přeskočit a nechat přehrát samotný vybraný pořad. Snaha proniknout do klasických televizorů je jedním z dlouhodobých cílů provozovatele, společnosti Seznam.cz.

K TÉMATU: Internetová televize Stream.cz nabídne možnost sledování svých pořadů offline

Křisťálová Lupa 24 hlasovani

Internetová televize Seznamu na sebe v posledních měsících trvale upozorňuje. Z posledních aktivit je možné zmínit například snahu proniknout do televizní ankety TýTý mimo jiné s úspěšným seriálem Kancelář Blaník o fiktivním lobbistovi Tondovi Blaníkovi v podání Marka Daniela. Ze vzdálenější minulosti lze například jmenovat pořad A dost! jeho autora a moderátora Jana Tuny, který odhalil podvodné praktiky v interaktivní soutěži Sexy Game na hudební televizi Óčko. Ta byla později provozovatelem stanice, společností Stanice O, okamžitě zrušena. Součástí nabídky Stream.cz jsou nově i Infobaden News.

Internetová televize Stream.cz odhalí programové novinky ve středu 18. března na tiskové konferenci v klubu Limonádový Joe. DigiZone.cz nebude na místě chybět.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).