Hlavní navigace

Důležitá aktualizace nejen pro poslední Nvidia Shield TV

2. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: NVIDIA
Streamovací zařízení Shield TV postupně získají nový Experience Upgrade 6.0 (Shield OTA 6.0) podporující mimo jiné 360stupňová videa na YouTube.

Přibudou další funkce například pro DTS a Amazon Video, zlepšit se má výkon a k dispozici jsou také nové bezpečnostní záplaty Googlu. Na aktualizaci se mohou těšit nejen majitelé nejnovější Nvidia Shield TV 2017, ale podle tiskové zprávy i verze z roku 2015.

Tím nejdůležitějším má být přepracovaná podpora YouTube zahrnující jednak zmiňovaná 360o videa a jednak aplikaci YouTube Kids, která je navržena přímo pro děti. Nové je rovněž rozhraní hlasového vyhledávání, které zobrazí výsledky v průhledné vrstvě přes seriály, filmy nebo hry.

NAPSALI JSME: Amazon Video je dostupné i přes Nvidia Shield TV

Jaká je Nvidia Shield TV (2017) jako multimediální přehrávač?

ebf - tip - debata

Nvidia Shield TV (2015 a 2017) bude na YouTube podporovat 360o videa.
Autor: Nvidia

Nvidia Shield TV (2015 a 2017) bude na YouTube podporovat 360° videa.

Shield OTA 6.0 přináší také nové funkce pro Amazon Video, což zatím u nás není příliš aktuální. Jde o rychlejší navigaci pomocí náhledových obrázků, vylepšenou synchronizaci audia a videa a také schopnost streamovat video v rozlišení Ultra HD „téměř okamžitě“.

Dalšími novinkami je streamování zvuku v DTS-HD Master Audio do starších receiverů s podporou základního DTS, nejnovější měsíční bezpečnostní záplaty Google Android či zapnutí televizoru a Nvidie pomocí HDMI (CEC) a IR zároveň. Novinkou je i změna nastavení dálkového ovladače, u něhož je nyní například možné udělat Pause/Play dvojitým poklepáním na posuvník ovládání zvuku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).