Hlavní navigace

Duel Euro Hockey Challenge mezi Českem a Německem odvysílá v sobotu Nova

12. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Nova připravila pro sportovní fanoušky na sobotu přímý přenos z Euro Hockey Challenge v Českých Budějovicích, kde se proti svěřencům Aloise Hadamczika postaví tým Německa.

Přípravný zápas Euro Hockey Challenge před mistrovstvím světa v ledním hokeji mezi týmy České republiky a Německa uvidí diváci v sobotu od 16:30 na TV Nova. Oznámila to Marie Fianová z tiskového oddělení televize. MS v hokeji začíná už v květnu a bude se konat ve Finsku a Švédsku. Nova připravila přímý přenos pro své diváky na půl pátou odpoledne. Konat se bude v Českých Budějovicích.

V rámci Euro Hockey Challenge se utkají celky trenérů Aloise Hadamczika a Uwe Kruppa. V českém týmu se diváci mohou těšit například na výkony Petra Nedvěda, Petra Průchy nebo brankáře Jakuba Štěpánka, přiblížila Fianová. Sportovní fanoušci mohou přijít na hokejový duel fandit také živě. Vstupenky je možné sehnat ještě dnes v síti prodejen Ticketpro, a to v rozmezí od osmdesáti do dvou set korun. Děti do výšky 130 cm mají vstup zdarma.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).