Hlavní navigace

Dlouholetý šéfredaktor sportu na TV Joj Hollý nastoupil do televize Slovak Sport

18. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Slovak Sport finalizuje přípravy na spuštění svého druhého kanálu, který odstartuje 1. srpna. Jeho vedení posiluje dosavadní personál o nové tváře včetně komentátorů.

Tematická stanice Slovak Sport do svého týmu podle informací serveru DigiZone.cz angažovala dalšího známého člověka z mediální branže. Funkci ředitele sportu tu od pondělí 15. července vykonává Peter Hollý. Toho mohou znát slovenští diváci jako dlouholetého šéfredaktora sportu na slovenské TV Joj. Zprávu následně potvrdil generální ředitel Slovak Sportu Róbert Greguš. Ano, šéfredaktorem sportu je od pondělí pan Peter Hollý, konstatoval Greguš. Stanice dále angažovala pro komentování fotbalové Premier League dva nové komentátory – Viktora Blažka a Slavo Jurka.

EBF - tip - heslo konference

ČTĚTE TAKÉ: Slovak Sport TV získala licenci pro druhý kanál, odstartuje příští měsíc

Někdejší šéfredaktor sportu na Joj-ce odešel z této televize koncem května. Jak informoval tehdy server Mediálne.sk, stalo se tak po vzájemné dohodě. Za dosavadní dlouholetou spolupráci mu patří naše poděkování, komentoval tehdy jeho odchod mluvčí televizní skupiny Jozef Gogola. Server Mediálne.sk připomněl, že Hollý se objevoval na obrazovce TV Joj už od jejího samotného začátku. Kromě šéfování sportu byl i on sám jeho moderátorem. Střídal se tu s Lenkou Čvirikovou-Hriaďělovou. Hollý má kromě televize Joj také zkušenosti z STV a pracoval i v dnes již neexistující VTV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).