Hlavní navigace

Digitální SeeJay Radio spustí na internetu do několika měsíců speciální taneční stream

1. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

SeeJay Radio Mix, jak zní pracovní označení stanice, bude čistě internetovým kanálem SeeJay Radia bez jakýchkoliv vstupů moderátora. S technologií DAB zatím nepočítá.

Internetové a nově také digitální taneční rádio SeeJay chce v horizontu několika měsíců rozšířit svou nabídku o další program. Serveru DigiZone.cz to řekl jeho ředitel a jednatel Svatopluk Janík. SeeJay Radio Mix, jak zní předběžné označení programu, bude dostupné výhradně prostřednictvím internetu. Je možné, že v budoucnu se tato stanice objeví například i v rámci digitálního rozhlasu, ale takové plány zatím nemáme, sdělil DigiZone.cz Janík.

MMF24

Z ARCHIVU: SeeJay Radio vstupuje do rozhlasového DAB multiplexu společnosti Teleko

SeeJay Radio Mix by mělo být zaměřeno, jak již název napovídá, na taneční hudbu, konkrétně taneční remixy a sety DJ’s. Vysílání bude nemoderované. Půjde o čistě hudební stream. Vysílání bychom chtěli zahájit do čtvrt roku až čtyř měsíců, upřesnil ředitel a jednatel SeeJay Radia, které je první rozhlasovou stanicí v České republice, jež získalo celoplošnou licenci pro digitální šíření. V rámci svého multiplexu ho distribuuje příbramská společnost Teleko.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).