Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku CrowdStrike: budíček proti bezmyšlenkovitému nasazování bezpečnostních nástrojů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • 6. 8. 2024 10:54

    Danny

    Na Didaktiku ci PMD se zadna bezpecnost fakt neresila. Ani se moc neresila v devadesatkach. Takze to ze mate "leta" zkusenosti z doby, kdy se na bezpecnost kaslalo, akorat se toho dozadujete v dobe kdy tady okolo beha ponekud vic lidi s cilem uskodit. Vy holt mate problem reflektovat i menici se dobu... se divim, ze se neodstehujete do jeskyne, kdyz se vam tak styska po starych casech ;-)

    A to ze se se neco okolo zmeni je zpravidla dusledek toho, ze se vam neinstaluji jen ty bezpecnostni aktualizace... ale fakticky novy release operacniho systemu a obvykle to o sobe da i vedet. Akorat vy jste roztekany, bezmyslenkovite odkliknete co to po vas chce, protoze tomu stejne ani nerozumite.... ale pak chodite nadavat, jak se vam to meni pod rukama. Ale ta skutecna zavada je v interface mezi zidli a pocitacem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).