Hlavní navigace

ČT začíná vysílat novou sérií pořadu Den D. Tomio Okamura už v ní nebude

2. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Krátce před devátou hodinou se dnes dostane na obrazovku České televize již čtvrtá řada zábavného investorského pořadu Den D. Poprvé v něm bude chybět Tomio Okamura.

Bez Dany Bérové, Marty Novákové, Ivana Pilného ale i Tomia Okamury v rolích investorů se bude muset obejít nová řada zábavného pořadu Den D, kterou dnes začíná vysílat Česká televize na Jedničce. Jediný, kdo zůstal z původní sestavy je spolumajitel pěti firem Michael Rostock-Poplar, kterého nově doplní Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. Tomio Okamura se měl objevovat také na digitální plnoformátové televizi TV Barrandov, ale s jejími zástupci se nakonec nepohodl a spolupráce skončila dříve, než začala.

MMF24

Z ARCHIVU: Tomio Okamura se nepohodl s TV Barrandov. Moderovat v ní nebude

Původní sestava během uplynulých let investovala do celé řady projektů a přibírat další do svého portfolia už z časových důvodů nechtěla, zdůvodnil příchod nových investorů do pořadu Den D jeho dramaturg Lukáš Franta a doplnil: My jsme zase chtěli představit nové tváře, které ještě diváci nemají takzvaně přečtené, a které by přinesly do pořadu nový pohled na investování a dokázaly překvapit.  Další novinkou Dne D bude takzvaný oddechový čas, během něhož si budou moci investoři utřídit myšlenky, postoje a dohodnou se na dalším postupu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).