Hlavní navigace

Bratislava se na přelomu roku dočká IPTV

18. 12. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
18. 12. 2006

Slovenský telekomunikační operátor T-Com nabídne ještě letos balíček triple-play, jehož součástí bude i digitální televizní vysílání přes pevnou linku (IPTV). Služba dostala jméno Magio a první zájemci se mohou registrovat už 29. prosince. T-Com bude svůj balíček nabízet nejdřív jen v Bratislavě, brzy ho ale chystá zpřístupnit i pro obyvatele dalších slovenských měst. Společnost získala povolení na vysílání v červnu letošního roku, diváci IPTV se dočkají až čtyřiceti slovenských a zahraničních programů. Součástí služby bude také virtuální videopůjčovna, tedy video na přání. Informaci přinesl server Mediálne.sk.

Cena za Magio od Slovak Telecomu ještě není známá. Firma ale dopředu prohlašuje, že její IPTV není podmíněné odběrem dalších služeb. Mohou si ho proto objednat i lidé, kteří T-Comu neplatí za pevnou linku nebo za internetové připojení.

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).