Hlavní navigace

Názor k článku Barrandovský videostop zaznamenal úspěšný návrat, 422 tisíc diváků od Katoda - No popravdě zas nemám takový přehled o cílech,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2012 12:18

    Katoda
    No popravdě zas nemám takový přehled o cílech, jaké si dávaly velké televize. Ty malé mě zajímají víc, protože jsem zvědav, jak si ukusují z koláče sledovanosti. U Novy jsem zaznamenal, že by snad Andruško chtěl, aby měly alespoň v prime timu u 15-54% v souhrnu 40%, což se čím dál častěji přestává dařit. Na Palmovce tuším zase měli představu, že by za celou Prima Grup chtěli 25% a více, zatím to je v rozmezí 22-24%.
    Rozumím tomu, že z hlediska obchodního je jedno, jestli se dosáhne cílového hospodářského výsledku při 5% nebo 8% sledovanosti. Ale já jsem pouhý divák a proto posuzuji úspěch podle toho, kolik se na ní dívá lidí, ne kolik mají majitelé v kasičce. Ale chápu, že to jsou spojené nádoby. Proto přeju Barrandovu, aby se už vyhrabal z červených čísel a byl opravdovou konkurencí, protože ta je třeba. Je totiž mnohem lepší, pokud se bude konkurovat dobrým programem, než pliváním jedovatých slin na program jiných.:-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).