Hlavní navigace

ALPI proti velkým poskytovatelům připojení

2. 8. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Lokální poskytovatelé připojení k Internetu zakládají asociaci. Asociace lokálních poskytovatelů Internetu chce změnit povědomí o malých poskytovatelích, o kterých veřejnost dle Jiřího Macícha uvažuje jako o poskytovatelích méně spolehlivých služeb. Patrick Zandl na svém blogu vznik asociace kvituje: Považuji to za docela rozumný krok. Postupem času se objeví stále více okamžiků, kdy bude potřeba, aby o sobě lokální ISP dali nějak vědět a byli schopni komunikovat například se státní správou…

Lokální poskytovatelé připojení k Internetu zakládají asociaci. Asociace lokálních poskytovatelů Internetu chce změnit povědomí o malých poskytovatelích, o kterých veřejnost dle Jiřího Macícha uvažuje jako o poskytovatelích méně spolehlivých služeb. Patrick Zandl na svém blogu vznik asociace kvituje: Považuji to za docela rozumný krok. Postupem času se objeví stále více okamžiků, kdy bude potřeba, aby o sobě lokální ISP dali nějak vědět a byli schopni komunikovat například se státní správou nebo velkými společnostmi a k tomu je taková Asociace docela ideální.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).