Hlavní navigace

802.cz a CL-NET mají nyní stejná loga jako skupina RIO Media

18. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
18. 6. 2009

UVNITŘ FOTO Služby IPTV operátora Mattes AD, které jsou nabízeny pod hlavičkou 802.cz, mají nyní nové logo. Nový ident je součástí přechodu pod aktivity firmy RIO Media. Loga 802.cz a třetího největšího operátora v Česku, co se počtu domácností týká, jsou tak nyní stejná. Frýdecko-místecká společnost má u svého identu pouze navíc dovětek člen skupiny RIO Media.

ČTĚTE TAKÉ: RIO Media budou vážně konkurovat UPC, kupují operátora Mattes AD

Transakce mezi Mattesem AD a RIO Medii byla největší za posledních několik let. Vysoce kvalitní služby frýdecko-místeckého operátora zůstávají ve skupině zachovány. Mattes AD přinesl do společnosti RIO Media své know-how. Frýdecko-místecký operátor nabízí ve své síti řadu HDTV kanálů. Jeho zákazníci mohou sledovat např. plnoformátovou televizi Barrandov ve vysokém rozlišení, stejně tak má svou technologii pro tento formát připravenou u kanálu Prima a Prima Cool.

Kromě inovace loga došlo také ke změně podoby webových stránek.

MMF24

AKTUALIZOVÁNO 14:09 – Jak upozornil server DigiZone.cz čtenář Tomáš Hudec, stejné logo jako RIO Media a 802.cz má nyní i CL-NET, společnost, která se zabývá poskytováním telekomunikačních služeb, zejména Internetu a projekty budování datově komunikační infrastruktury.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).