Hlavní navigace

Názor k článku 15 let datových schránek (1): Jaké to bylo na počátku? od Filip Jirsák - Za svým chápáním toho textu si stojím OK, takže...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 7. 2024 12:22

    Filip Jirsák

    Za svým chápáním toho textu si stojím
    OK, takže to není lenost, že byste tomu textu nebyl ochoten věnovat dostatečnou pozornost. Je to opravdu z vaší strany neschopnost chápat text. A ta neschopnost se projevuje opravdu už u základních věcí, třeba že ani nejste schopen rozlišit, že váš text je o „názorech vedení spolku,“ zatímco stanovy píšou o „cíli klubu“ (dnes spolku).

    Dokážete pochopit, že když je cílem nějakého okrašlovacího spolku pěstovat květiny na náměstí, konáte v rozporu s cíli spolku, když ty květiny vytrháte a rozházíte po celém náměstí? Zatímco do rozporu s názory vedení spolku se můžete dostat třeba když budete tvrdit, že lepší je Starobrno, zatímco předseda spolku bude tvrdit, že lepší je Gambrinus? Dokážete pochopit, že takovýhle názorový spor s předsedou spolku se spolkem vůbec nijak nesouvisí a spolek ho ve stanovách neřeší? Dokážete pochopit, že spolek, jehož cílem je pěstovat květiny na náměstí, opravdu nechce mít mezi svými členy lidi, kteří ty květiny na náměstí budou ničit?

    Vy ten text nechápete, proto je to pro vás "blábol".
    Já ten text chápu. Ale to, co vy píšete, je blábol. Nedává to žádný smysl, stavíte na předpokladech, které jsou v rozporu s fakty, vyvozujete věci, které s tím nijak nesouvisí.

    Mám-li otestovanou aplikaci, a je OK, pak opravdu stačí jen testovat aktualizace, a ne celý program.
    Nestačí.

    Ale IT odborníci jsou patrně zvyklí plýtvat časem i prostředky.
    Ne, to jenom vy jste tak blbý, že se autoritativně vyjadřujete o věcech, kterým vůbec nerozumíte.

    Kdyby to byly čas a prostředky jejich, bylo by to OK, nicméně oni plýtvají časem a prostředky dalších členů společnosti.
    Nikoli, testování provádí ta firma, která ten software vyvíjí. Pokud si to testuje i někdo jiný, je jeho věc a rozhodnutí, co a jak bude testovat.

    MMCH když píšu jakýkoli trochu větší program (jaký se nevejde na jednu obrazovku)
    Všechno, co se nevejde na obrazovku, je pro vás trochu větší program :-D

    něco v něm změním, tak tu změnu okomentuji, abych věděl, kde je něco jiného oproti minulé verzi, která fungovala, ale bylo potřeba ji vylepšit.
    To, že vy něco děláte špatně, neznamená, že to tak mají dělat i lidi, kteří programování rozumí.

    Pochybuji, že by si to vymyslel pracovník železnice a pravdivosti jeho prohlášení odpovídalo i chování "místa znalých" řidičů.
    Zase nechápete psaný text. Já jsem psal, že jste si to vymyslel vy.

    Jenže právě na signálu o přítomnosti vlaku na určitém úseku trati byla ta signalizace zajištěna, alespoň podle toho, co zástupci železnice tvrdili v tehdejší televizi.
    Jenže ten úsek trati například nemůže obsahovat žádné výhybky. Takže vaše báje o tom, že je to sto kilometrů či více, jsou jenom báje. Dokazuje to jedinou věc – že nemáte žádnou soudnost a blábolíte o věcech, o kterých vůbec nic nevíte. A i když někdo dokáže, že to, co tvrdíte, je absolutní blbost, vy na tom stejně trváte.

    Měl jste jako malý chlapec elektrický vláček? Já ano, takže vím, že se dá technicky poměrně snadno zajistit, aby výhybka nezkratovala pravou a levou kolej.
    Nejde o žádné zkratování. Jde především o to, že informace o tom, že vlak je na jedné nebo druhé koleji, by byla z hlediska zabezpečení provozu na železnici úplně k ničemu. Protože to by pak musely být za obsazené považovány obě koleje, a ta výhybka je tam pak zbytečná.

    A o kousek níž v jiném článku je konstatování, že od zavedení digi stavebního řízení se nepodařilo v tuzemsku žádné zahájit a většina již zahájených se zastavila.
    To je prachsprostá lež.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).