Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 15 let datových schránek (1): Jaké to bylo na počátku?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 7. 2024 12:41

    A. S. Pergill

    Ano, hlupáci. Absolventi jednoho z nejtěžších VŠ studií u nás a ještě úspěšně atestovaní, což také hlupák nezvládne :-)

    Zřídíme mu jeho účet ...
    A zase narážíme na problém tohoto výtvoru, že se k takové informaci normální člověk nedostane.

    Hesla není třeba si pamatovat ...
    Ano, heslo se napíše na papírek a ten se přilepí na monitor (taky jsem to tak jeden čas měl, protože to byl befél vedoucího pracoviště).

    "Pokud si někdo neumí zařídit takhle jednoduché věci ..."
    Je mi líto. Nevidím sebemenší důvod, proč by někdo, kdo dokáže opravit kapající baterii, tekoucí splachování na WC a jiné podobné věci, měl být odstaven od možnosti podnikat jen proto, že nerozumí počítačům. A pronájem takových služeb, o jakém píšete, je drahý, a podnikatel, či spíš OSVČ by se zaplacením těchto služeb mohl dostat do situace, že už si na sebe nevydělá.
    Ostatně, tohle byl i problém EET - obrovské výdaje navíc a ještě s tím, že se na tom stále něco podělávalo a postižen byl vždy podnikatel, a ne viník. (DS je podobný šit.) Manželka měla např. spočítáno, že výdaje za úkony, které by šly přes EET (a ne přes pojišťovny), jako např.vyšetření na řidičský průkaz by jí (po odečtení daní, pojistného atd.) na provoz EET, která jednu chvíli hrozila i praktickým lékařům, nevydělaly.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).