Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 15 let datových schránek (1): Jaké to bylo na počátku?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • 3. 7. 2024 13:25

    Tomas

    Mi prijde naprosto zvraceny ze DS nemaji kapacitu na to aby si archivovaly dosle zpravy (naopak mala by to byt hlavni funkcionalita ze VSE co se pres datovku posle tam bude uz navzdy a v pripade pravnich sporu pujde overit jak u odeslilatele tak prijemce ze dane lejstro/rozhodnutí existuje.

    napr. Od 1. ledna 2024 bude muset každý majitel stavby uchovávat stavební dokumentaci v takovém stavu, jaký odpovídá aktuálnímu skutečnému provedení stavby, nebylo by fajn kdyby projekt schvaleny stavebnim uradem zustal v DS NAVZDY? JO ze si doslou zpravu muzu archivovat v portalu obcana? A to je problem aby to rovnou delala DS???? Proste paskvil roztristenost naprosto zbytecna proc to delat jednoduse ze?
    navic to automaticke smazani DS treba v takovem SVJ kdy se tam prihlasi 80ti leta clenka vyboru za hodinu zapomene a ostatni clenove se vubec nedozvedi, ze do DS prislo neco kvuli exekuci pac stacilo, ze se nekdo prihlasil OMYLEM do schranky svj kdyz chtel schranku jinou dosle zpravy ani necet a nikomu nerek ze tam neco prislo... ostatnim skoncilo upozorneni ve spamu a je vymalovano....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).