Hlavní navigace

Názor k aktualitě Tesco spustilo novou službu pro rozvoz trvanlivých potravin od TDS - Problémem Rohlíku byla častá nedostupnost mnoha položek a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 4. 2020 16:49

    TDS

    Problémem Rohlíku byla častá nedostupnost mnoha položek a malý výběr v některých kategoriích. A s tím opět souvisí nedostupnost - pokud vyprodali jednu obvyklou položku, tak v nabídce už jinou neměli nebo jen nějakou šílenou pseudo eko bio veganskou alternativu za čtyřnásobek ceny.
    U Tesca online nebo ve všech supermarketech můžu základnější potraviny kdykoliv vyměnit za jinou značku s podobnou / stejnou cenou a kvalitou. To nakonec mě u Rohlíku odradilo, protože stejně jsem vždy musel něco dokoupit normálně v obchodě. Takže na doplnění zásob jednou za čas je Rohlík OK (a oproti Tescu věšinou nebyl problém s dovozem ten samý den max druhý den ráno - nepočítám současnou coronapaniku). Malý výběr, vysoké ceny - dříve nebyl Rohlík tolik "in" a "cool" co se týká různých bio a podobných kravin, ale zase se dam dalo líp nakoupit. Dneska už prakticky není moc důvod tam nakupovat, spíš jen když není čas či chuť jít do obchodu. A na velký nákup na doplnění "zásob" je zase výhodnější Tesco, protože Rohlík je prostě drahý ve srovnání s běžnými prodejnami.
    Ale je to samozřejmě fajn služba, jen by neškodilo trošku brzdit v Čuprově superselfpromu, jak jsou skvělí. Nejsou zase až tak a kdo zná jejich zázemí atd, tak by asi taky mohl vyprávět ;-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).