Hlavní navigace

Názor k aktualitě T-Mobile se stal vlastníkem provozovatele operátora AIM a internetové televize Kuki od ded.kenedy - To jsou pouze alibisticke vymluvy. Vzhledem k tomu,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 11. 2019 0:09

    ded.kenedy

    To jsou pouze alibisticke vymluvy. Vzhledem k tomu, ze u puvodniho providera s nicim, co pises, problem nebyl. Symetricke tarify, mohl sis vybrat mezi konvertorem nebo jejich wifi-routerem a to vse za lepsi cenu nez nabizi t-mobile. Problem evidentne neni v pristupove siti, ale v marketingu.

    Muzes mi vysvetlit, proc mala firma zvladne symetricke tarify a velky t-mobile tam musi mit desetinasobny rozdil mezi downlinkem a uplinkem? Bude pomalu rok 2020! Ale je mozne, ze to jsou proste diletanti... neprekvapilo by me to.

    A jeste si dovolim takove perlicky.

    Podminky smlouvy (tarif, atp.) se mnou domlouval kdosi po telefonu a smlouvu jsem mel prijit podepsat na pobocku, nebo ji mel dovezt kuryr. Sel jsem na pobocku, kde typek neco natukal do pocitace a vytahl pad, ze to mam podepsat. Tak jsem se ho zeptal, jestli mu prijde normalni, ze podepisuju neco, co jsem necetl. On ze ano, ale otravene mi to vytiskl a ja si to konecne mohl precist. Kdyz jsem se ho ptal na veci, ktere v te smlouve byly a ktere zcela nekorespondovali s tim, co bylo domluveno, mi rekl, ze o tom nic nevi, ale ze to asi tak bylo domluveno a nic s tim nemuze delat. Jak podpis smlouvy probiha pres kuryra, radsi nechci vedet.

    Nakonec to skoncilo tak, ze mi faktury vystavili na cenikove (nikoliv dohodnute ceny) a kdyz jsem se ohradil, tak mi jejich helpdesk maval pred ocima verejnym cenikem a vseobecnymi podminkami. A ze na slevu nemam narok. Rikam uz spoustu let, ze neverejne nabidky jsou mor ceskych telekomunikaci, ale toto uz je fakt moc.

    A nejlepsi, kdyz jsem chtel zjistit, jak se prihlasit do "muj t-mobile", abych si precetl vyuctovani dostal jsem naprosto kouzelnou odpoved, cituji: Do kolonky telefonní číslo je nutné vyplnit číslo internetu.

    WTF?! Telefonni cislo je cislo internetu? A co je to sakra cislo internetu? Opravdu desna zkusenost... A to jsem si pred lety pochvaloval, jak jsem utekl od UPC.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).