Hlavní navigace

Názor k aktualitě Seznam.cz umožňuje v Skliku snadno zakázat inzerci na dezinformačních webech od mar - Chtěl jsem napsat jsou tam také weby, které...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 2. 2018 20:16

    mar (neregistrovaný)

    Chtěl jsem napsat jsou tam také weby, které nepíší lži ani nepravdy a zdroje i autor webu jsou známy.

    Třeba stredoevropan.cz - ten článek, o kterém píší jako o faku, už na webu stredoevropan není a stredoevropan i napsal, že se nedalo ověřit místo původu.

    Pak jsou tam samozřejmě parlamentnilis­ty.cz, to je prostě typický, kdy se v konspiratori.cz hrabali tak dlouho, až nalezli nějakou chybu, což ale najdete na jakémkoli zpravodajství.

    Breitbait - no tam je zcela evidentní, že konspiratori.sk jsou jasně politicky vyprofilovaní a nemůžou zkousnout, že agendu oteplovacího alarmismu vidí někdo jinak.

    Třeba Česká televize je pak také manipulativním projektem. Například včera byla reportáž o výročí střelby v Uherském Brodě. Bylo evidentní, jak ČT lpělo na to, aby říkalo, že majitel byl legálním držitelem zbraně. Ale samozřejmě zapomněli dodat, že mu PČR ty zbraně podle tehdy platných zákonů chtěla odebrat, protože byl seznán jako duševně nezdraví, akorát byla nedůsledná.

    Nebo tam okamžitě můžeme zařadit web jako novinky.cz, blesk.cz, ty také hrají občas na emoce.

    Mě je to jako jedno, já reklamy primárně blokuji, ale jestli si někde budu reklamy zobrazovat, tak to bude přesně na webech, které fungují jako lakmusový papírek svobody slova a demokracie, což jsou přesně ty weby označené pochybnou partou z konpiratori.sk jako reklamy nehodné.

    Jinak je docela známá věc mezi zadavateli (alespoň já mám takovou zkušenost, z jednoho z největších zadavatelů reklamy u nás), že konverzní poměr z webů, kde lze očekávat práci s emocema, což weby, kde se vyskytuje politika jsou, mají nejlepší konverzní poměr.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).