Hlavní navigace

Názor k aktualitě Rozhovor s Václavem Klausem na Primě podle vysílací rady porušil zákon od KarelE - Ale on ten pořad zůstane nepotrestán tak jako...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 7. 2019 19:32

    KarelE

    Ale on ten pořad zůstane nepotrestán tak jako tak. RRTV nemá žádné legislativní prostředky, kterými by mohla Václava Klause potrestat. Takže jediné, co mohou, je tvrdit, že moderátora v TV smí dělat jen bůh co všechno ví a k tomu arogantní huba co bude do kamery pronášet výrazy typu "tak ale to kecáš Vašku, tohle jsi si vymyslel!" Nebo měla vzít pana Klause mikrofonem rovnou po hlavě? Ještě že je bezdrátový, to by po ní například mohli pánové z RRTV chtít, aby ho rovnou v přímém přenosu za tu lež uškrtila.

    Jako bylo by to fajn, kdyby RRTV poslala třebas na hrad stoh složenek za všechny ty lži, polopravdy a urážky, co tamní osazenstvo do televize/rozhla­su/novin říká. Ale to už víme dávno, že neudělá. Viz kun*a sem, kun*a tam nebo nejmenovaný gentleman, co se dodnes nenašel. Viníci nikdy nebyli potrestáni. Ani se neomluvili. A i kdyby se RRTV na hlavu stavěla, tak s tím nic nezmůže. Tak si holt jen občas zaštěkají na špatném hrobě, hlavně ať to vypadá, jako že něco dělají.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).