Hlavní navigace

Názor k aktualitě Pošta si bude sama schopna zjistit, že adresát už nežije od Uncaught ReferenceError: - vždyť jsi s tím sám přišel, cituji: Pokud to...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 4. 2024 18:02

    Uncaught ReferenceError:

    vždyť jsi s tím sám přišel, cituji:

    Pokud to pak chcete povýšit na (státní) Bankovní identitu, musíte se setkat s někým, kdo vás dodatečně ověří podle pravidel banky.

    A teď říkáš, že to nikdo netvrdil? Sám jsi přišel s termínem povýšit účet a sám jsi to obhajoval, že to mají někde napsané. A děláš to znovu.

    To není žádné doztotožnění, ale spíš synchronizace. Časté problémy jsou třeba v trvalé adrese, musí se shodovat na písmenko, ale historicky se jedna a tatáž adresa psala trochu různé, u měst se neuváděla městká část atd. Banka si je identitou dost jistá už jen ověřením dokladů. Pokud doklad bude kradený, tak je úplně jedno, že se spáruje s NIA, že?

    Nikoliv, doteď se banky RUIAN nemuseli řídit, dokonce museli akceptovat i doklady, které ještě neměli standardizované adresy (ano, i takové doklady jsou) a banky nepotřebovali tuhle normalizaci dělat, dnes již musí a třeba pro Bankovní identitu z tohoto důvodu je potřeba nová občanka, s těmi původními knížkami, které ještě mohou být platné ti bankovní identitu nezaloží.

    Potvrdil? Co jsem ti potvrdil, že na poště ti bez výzvy nedají dopis? Nebo, že o žádné povýšení účtu nejde ač pořád tvrdíš opak?

    Pokud si tedy u banky vezmu kreditní kartu, je to také povýšení účtu, protože tím získám nové možnosti?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).