Hlavní navigace

Názor k aktualitě O2 TV si nechala vyrobit vlastní chytrý televizor od RRŠ - No, konkrétně tahle VoD prostě vyhodila všechny filmy...

  • 10. 9. 2024 20:23

    RRŠ

    No, konkrétně tahle VoD prostě vyhodila všechny filmy Woodyho Allena, protože se jim zdál poněkud amorální. V tomto případě tedy jednali proti svému finančnímu zálnu, v naději, že to klienti ocení...
    Další věc je, že Disney v klidu stahuje své filmy, z Disney+, pokud má premiéru nová verse téhož. Opět: ekonomicky to chápu, ale jako zákazníka mne to navýsost štve.

    U těch rohlíků a podobného zboží to je prostá výměna kvality za kvantitu. Ten obchod nechce vydělávat na bedně dobrých rohlíků dvě koruny na každém, ale na třech bednách korunu na každém. Místo rohlíků za pětikorunu, které vydrží dobré do třetího rána, prodává za tři kačky instantní rohlík, který do večera ztvrdne, takže druhý den musíte dojít pro nové (a staré vyhodit).
    Výsledkem je, že se změnila skladba zákazníků: my jsme začali chodit jinam, a zůstali jen důchodci, kterým se zrovna nechce do obchoďáku na slevy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).