Hlavní navigace

Názor k aktualitě Netflix znovu překonal očekávání, přibyly mu miliony předplatitelů od RedMaX - Škoda špatně zvoleného dotazu. "Více z uvedených 31 %" To...

  • 20. 7. 2024 9:37

    RedMaX

    Škoda špatně zvoleného dotazu.
    "Více z uvedených 31 %"
    To tam nemělo být, vzhledem k tomu, že "více" jasně dominuje, tak nevíme, co všechno Češi sledují. Měla být možnost zaškrtnou všechny, které uživatel používá.
    A chybí tam ten prémium účet youtube, což jsem už od více lidí slyšel, že fakt platí.

    Osobně platím MAX, ale kouká na to otec. Sám kouknu tak jednou za měsíc nejvíc. Nejvíc koukám na youtube a navíc zadarmo, často je to ale tak, že mi youtube nahrazuje rozhlas, něco dělám a poslouchám.

    Netflixu úspěch přeju, ale protože jsme ho měli s otcem napůl (dvě domácnosti), tak jsem s ním po zkrouhnutí IP adres, ze kterých je možné se přihlašovat, skončil. Přitom jsem na Netflix koukal pravidelně, ale zjistil jsem, že se dá dělat spousta jiných věcí a že vlastně každodenní sledování filmů a seriálů vůbec nepotřebuju.

    Postup je tento, začínáte na televizi, tam se naučíte koukat na filmy, začnou vás štvát poplatky ČT, takže když TV odejde, novou už nepořídíte a přejdete na Netflix na monitoru PC, který vás zase o tolik víc nestojí. Potom začne Netflix zdražovat a odhlásíte ho, zjistíte, že ty filmy jsou stejně jen ztráta času. :-D
    Jenže pak přijde ČT a chce poplatek od každého, kdo dýchá vzduch. :-/

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).