Hlavní navigace

Názor k aktualitě Google si nezákonně zmonopolizoval vyhledávání, řekl v přelomovém rozsudku americký soud od horde - no. tak já si dovolím "vystřelit jako první".....

  • 6. 8. 2024 2:25

    horde

    no. tak já si dovolím "vystřelit jako první".. ten screen s volbou defaultního browseru byl OK, ve Windows 7 - bylo to docela i promyšlené, že se pozice jednotlivých browserů zobrazovaly na náhodných pozicích. jednou byl první Edge, Chrome byl třetí.. Mozilla pátá.. jindy naopak Mozilla byla první a Chrome třeba až šestý.. OK, féroví, žádný problém. Stačilo odkliknout JEDNO JEDINE TLACITKO, a předvolby se propsaly do operačního systému.

    Windows 10 ? Výsměch. totální.. výběr browseru zůstal.. když si nějaký chcete nastavit jako "defaultní" (předvolený), tak to NESTACI! - Microsoft si vás přesměruje do sekce "nastavení" ve Windows 10 (asi i 11, neznám) . a tam musíte ještě přes min. DVA DALSI CLICKY dokončit svou "svobodnou volbu"..

    to je totální výsměch všemu, oč se ta skvělá EU snaží! toto mělo být okamžitě pokutováno jako nezákonná praktika, která naprosto eliminuje původní úmysl.. a to vám říkám ze své zkušenosti, kdy já osobně na to dokončení "nastavení předvolby" totálně zvysoka -eru, protože na to nemám náladu.. pro brouzdání používám virtuální systém s incognito režimu.

    je to taková ta připomínka, jak těch pár gigantů (microsoft, alphabet (aka google), amazon, meta (facebook) .. budou za každou cenu totálně -rát na nějaký podlinkový kontext "my to myslíme PRESNE TAKTO - a vy to budete dodržovat"..

    držím palce US federální vládě, aby dotáhla nový monopolní proces oproti Google / Alphabet do úspěšného konce typu rozdělení společnosti na menší či nějaké astronomické pokutě ve výši typu 20 procent ročního zisku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).