Hlavní navigace

Názor k aktualitě Facebook už nebude mazat příspěvky o tom, že virus působící Covid-19 byl vytvořen lidmi od Net - Na dezinformacích o koronaviru je zajímavé to, že...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 5. 2021 14:54

    Net

    Na dezinformacích o koronaviru je zajímavé to, že za autoritu pro sociální sítě byla zvolena organizace, jejíž předseda opakovaně tutlal epidemii ve své zemi a má nadstandardní vztahy s totalitním režimem, kde se nákaza objevila. V prvních měsících byly potlačeny jakékoli zmínky o skutečném rozsahu a zprávy z Taiwanu byly ignorovány, protože totalitní režim jej považuje za svou provincii a na mezinárodním poli ho nepustí k diskuzi. Vyšetřování původu proběhlo výhradně v režii totalitního režimu a i po roce většinu vyšetřovací komise tvořili členové vládnoucí strany v této totalitní zemi a zbytek týmu mohl po více jak roce pouze číst zprávy vypracované a předložené tímto režimem.
    Vzhledem k tomu, že totalitní režim nedává k dispozici krevní vzorky pracovníků laboratoře, kteří byli záhadně hospitalizováni měsíc před identifikováním nového viru a vzhledem k tomu, že měli rok na zahlazení stop se těžko získávají důkazy, které před troly obstojí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).