Hlavní navigace

Názor k aktualitě eDoklady začaly povinně uznávat soudy a další úřady od Danny - U bankomatu typicky nestoji pracovnik obsluhy, co by...

  • 2. 7. 2024 20:22

    Danny

    U bankomatu typicky nestoji pracovnik obsluhy, co by vam s tim pomahal. Muze tomu tak byt, pokud stoji treba uvnitr pobocky, kde se personal typicky vcelku nudi... bo dvere se tam dnes moc netrhnou.

    Pokud chceme prijmout tezi, ze bankomat je "reseni", pak stejne tak uz dotycny muze mit ten chytry telefon, protoze i na tom bankomatu se tim musite nejak proklikat. Samozrejme tady dost zalezi na tom, na jaky typ bankomatu narazite - rozhodne to neni jejich genericka funkce. Na mnohych treba poznate, ze i hloupe bezkontaktni NFC tam je "dobastlene" dodatecne. O nejakem snimaci QR kodu si tam muzete leda nechat znat, stejne treba jako o dotykove obrazovce... aneb tlacitka porad nevymrely, nektere bankomaty by to asi nedaly ani vykonove (a radsi se nechci pidit po tom, jaky OS uvnitr bezi).

    Z pohledu toho koncoveho uzivatele mi to reseni skrze bankomaty prijde spise jako horsi... takova znouzecnost - prave kvuli odlisnostem v ovladani jednotlivych typu bankomatu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).