Hlavní navigace

Názor k aktualitě ČTÚ: Zákazníci si více stěžují na Vodafone a O2 kvůli jednostranným změnám smluv od RRŠ - Ono je hezké, když Vodafone nabízí připojení za...

  • 22. 8. 2024 10:31

    RRŠ

    Ono je hezké, když Vodafone nabízí připojení za 199 Kč měsíčně po dobu 12 měsíců, když víte, že pak to bude dražší - a zároveň víte, že v místě to reálně nad 40/4 nechodí. To samé je u O2, které ve stejném místě nabízí nejlevnější připojení za 299 půl roku, pak 599 (minimální tarif je MAX 20/2), ale funguje to cca 15/2, protože nižší/levnější tarif nenabízejí,tak za šest stovek je to fakt bída.

    Ono ani tak nejde o to, že ty ceny neustále stoupají, jako spíše o to, že úměrně tomu nestoupá kvalita služby. Pokud mám internet za tři stovky, a najednou zdraží na dvojnásobek, přičemž jedinou reálnou změnou je, že k tomu přibudou balíčkové bonusy typu IPTV, které nepotřebuji, nechci a reálně nemám jak využít, pak to rozhodně vnímám negativně.
    A zkuste si u velkého operátora objednat do domácnosti samotné připojení k internetu s rychlostí cca 100/100, veřejnou IPv4 adresou a IPv6 alespoň /56, bez balíčků, za rozumnou cenu - odkážou vás na linku pro firemní zákazníky, kde jsou jiné ceny, a kde se budou divit, proč tam voláte, když nemáte IČO.
    Uspějete u menšího providera, pokud v místě působí, ale s rizikem, že za pár měsíců ho některý z těch velkých spolkne - a skončíte zase s balíčkem služeb, novým routerem a dvojnásobnou cenou za půl roku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).