Hlavní navigace

Názor k aktualitě Český rozhlas spustil DAB+ vysílače, dokryl třeba severní Čechy nebo část dálniční sítě od A.S. - Plátek jménem iDnes se nedá brát ani jako...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 12. 2018 9:32

    A.S. (neregistrovaný)

    Plátek jménem iDnes se nedá brát ani jako špatný vtip, natož vážně. A v celé věci nešlo o nic víc a o nic míň, než o zájmy různých skupin, které samozřejmě tendenčně prohlašovaly, co se jim zrovna hodilo do krámu. Tady konkrétně Balvín kope za Óčko, kterému v té době šéfuje. Což je sice pochopitelné, ale rozhodně se nedá mluvit o tom, aby tomu člověk věřil. Co tam máš dál ty zmatený Hehe?

    A ke dvojitému Pamětníkovi jenom tolik, že Nova zaplatila za řádnou licenci pro analog, takže trvala pouze na jejím dodržení a jenom hlupák může něco takového zpochybňovat v právním státě. A pokud chtěl stát něco jiného, pak se musel s Novou prostě domluvit a nejednalo se o žádné blokování.
    Celkově tento stát funguje velmi špatně, protože napřed přidělí licence a pak si dle různých lobbistických skupin začne měnit pravidla hry a ještě se diví, když na to ne každý kývne. Kdysi analog/DVB-T a dneska lumpárna jménem DVB-T2, kde je krásně vidět, jaká je to zbytečnost, když se v době přechodových sítí T2 klidně spouští další vysílače v T, namátkou teď mux 4. Ale to už je na jiné téma a jistě brzy dojde i na diskuzi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).