Hlavní navigace

Názor k aktualitě Česko zaostává v budování optiky, konstatuje Evropská komise od nitruhir - Ono si stačí na ten Vodafone zavolat na...

  • 2. 7. 2024 21:07

    nitruhir

    Ono si stačí na ten Vodafone zavolat na zákaznickou linku a zeptat se, jestli je možné připojit svůj modem a dozvíš se, že nikoliv. To je ale pro tebe asi hodně velká matematika a radši si tady budeš dávat smajlíky, jak nic nevíš.

    Bezdrát je tak v pohodě, že drát je pořád o level výš. Ale OK, u tebe to ani nepřekvapuje, klasický BFU, který má "moudra" vyčtená tak max. z Google (a stejně tomu ani neporozumí, co se tam píše).

    BFU nepozná vůbec nic a ani nemá potřebu něco poznávat. A občas to nepozná ani zkušený člověk, protože bezdrátová pojítka se běžně používají a mohou být kdekoliv po cestě, což nemá nikdo žádnou šanci zjistit. Takže jakási "poctivě postavená FTTH" je už z podstaty nesmysl, nikdy nelze vyloučit, že ISP někde ten bezdrát (nebo i třeba metaliku) nepoužije. Jsou prostě dobré služby a špatné služby, přičemž oboje mohou být na jakémkoliv přenosovém médiu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).