Hlavní navigace

Na severu Moravy a satelitu Hotbird lze zachytit novou stanici TTV z Polska

2. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 1. 2012

UVNITŘ FOTO Na dnešní den si naplánovala svůj start nová polská televize TTV. Diváci v České republice ji budou moci zachytit prozatím pouze na severu Moravy, kde je ji možné zachytit díky přeshaničnímu příjmu z tamního multiplexu 1, a také prostřednictvím satelitu Hotbird na pozici 13 stupňů východně. Zde je signál šířen bez kódování. Pro jeho sledování tedy není nutná dekódovací karta.

K TÉMATU: Na polský kanál TTV si diváci na Moravě počkají do ledna

Na svých oficiálních webových stránkách stanice uvádí, že chce pomoci divákům řešit jejich problémy v rodině a v práci a poradit také v oblasti zdravotní péče. Chybět by neměla ani zábava a večer kontaktní pořady. TTV, která do projektu DVB-T vstupovala pod svým dřívějším názvem U-TV, je unikátním projektem. Podobná stanice v Polsku doposud neexistovala. Webové stránky http://ttv.pl/ jsou prozatím ve výstavbě, ovšem z případnými poznámkami je možné kontaktovat redakci televize na adrese redakcja@ttv.pl. K dispozici bude také profil na Facebooku.

BRAND24

Parametry příjmu na satelitu: Hotbird 9 (13 stupňů východně), 11393/V, SR 27500, FEC 5/6, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

Poradenský kanál TTV zahájil vysílání v polském DVB-T a na satelitu. (Screenshot: au­tor)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).